Verschil tussen nieuw en gebruikte SOX 18 lampen

Bij SOX lampen lijkt het soms alsof de lampen niet nieuw en al gebruikt zijn. Klanten vragen zich soms af of ze wel echt nieuwe ongebruikte SOX lampen van ons kopen. Dit willen we graag onderstaand toelichten en laten zien op basis van foto's van nieuwe en gebruikte SOX-E 18W lampen.

Ook tussen nieuwe SOX-E 18W lampen zit overigens verschil. Op onderstaande foto zijn 3 nieuw uit de verpakking gehaalde lampen te zien. Tussen de 3 lampen zit verschil. De lamp geheel rechts is helderder dan de 2 aan de linkerkant. De 2 aan de linkerkant zijn onderaan iets minder helder dan de geheel rechtse. En toch zijn ze alle 3 gloednieuw uit de verpakking gekomen.

Onderstaand de 3 nieuwe SOX-E 18W lampen van dichtbij.

Onderstaand een foto van de 3 nieuwe Philips SOX-E 18W lampen met daarnaast 2 lampen die langdurig gebruikt zijn. Het verschil tussen de nieuwe lampen en die gebruikt zijn is nu duidelijk zichtbaar.

Mocht u vragen of hulp nodig zijn mbt SOX lampen of overige items in onze webshop dan horen we dat graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar.